Р
Работете с нас

РАБОТЕТЕ С НАС

Асоциация „Прозрачност без граници“ работи по редица теми и инициативи, насочени към борбата с корупцията във всички сфери на общественния живот в България, Балканския регион и ЕС. Мащабът на дейността на организацията предполага прибягването до разнообразна експертиза не само в областта на публичната администрация, политическите науки или правото, но и в такива като обществени поръчки, екология, здравеопазване, различни инженерни специалности и други.

ПОДБОР НА ЕКСПЕРТИ

От началото на 2016 г. Асоциация „Прозрачност без граници“ работи по проект „Пактове за почтеност – превантивен граждански механизъм за защита на фондовете на ЕС“. Повече за проекта и ролята на организацията като Независим наблюдател можете да намерите тук.

Търсим експерти, които да попълнят нашия екип от наблюдатели на обществена поръчка „Проектиране и строителство на автомагистрала „Струма“ Лот 3.1 Тунел „Железница“. Подробно описание на дейностите, изискванията и начина на кандидатстване и подбор вижте в приложените обяви. Очакваме Вашите кандидатури до 02 май 2017 г.

Асоциация „Прозрачност без граници“ ще се свърже само с предварително одобрените кандидати.

Обява ПРАВЕН ЕКСПЕРТ (на английски език)

Обява ТЕХНИЧЕСКИ ЕКСПЕРТ (на английски език)

СТАЖАНТСКИ ПРОГРАМИ

Асоциация „Прозрачност без граници“ провежда стажантски програми за студенти по Политология, Право, Международни отношения, Публична администрация, Европеистика и сродни специалности.

Организацията предлага придобиване на опит в реална работна обстановка, развиване на аналитични и технически умения, достъп до богата библиотека от ресурси по темата за борба с корупцията, придобиване на професионални контакти. Асоциация „Прозрачност без граници“ не предлага заплащане или други материални придобивки за стажантите си.

За кандидатстване изпратете мотивационно писмо и CV на e-mail: mbox(at)transparency.bg.