Transparency
На 25 октомври 2015 г. българските граждани в страната и чужбина ще имат възможност да участват в национален референдум с въпрос “Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?”. Референдумът ще се проведе успоредно с изборите за местни органи на властта. И докато последните се радват на повишено внимание в общественото пространство и сериозно присъстват в кампанията на политическите партии, референдумът и неговото значение за българското общество и за българите зад граница остават на заден план.
Асоциация „Прозрачност без граници”, като част от своята национална кампания „Гласуване по интернет? На референдума решаваш ти!“, има удоволствието да Ви покани на публична среща-дискусия на тема:
„ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ГЛАСУВАМЕ НА РЕФЕРЕНДУМА ЗА ДИСТАНЦИОННО ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ НА 25 ОКТОМВРИ? АРГУМЕНТИ „ЗА“ И „ПРОТИВ“ ГЛАСУВАНЕТО ПО ИНТЕРНЕТ”
Срещата ще се проведе на 20 октомври 2015 г. , вторник, от 18.00 ч., в Център за култура и дебат „ЧЕРВЕНАТА КЪЩА”, София, ул. „Любен Каравелов“ № 15
На срещата-дискусия ще вземат участие експерти на Асоциация „Прозрачност без граници“ с дълъг опит в наблюдението на избори и анализа на изборните процеси: Огнян Минчев,  Ваня Кашукеева-Нушева, Катя Христова-Вълчева, Линка Тонева, Георги Методиев.
Моля, Вижте приложения файл.Очакваме Ви!