Transparency

Като част от нашата инициатива „Интегритет в бизнеса“ разговаряхме с нашите партньори от Университетска Първа МБАЛ „Св. Йоан Кръстител“ в София, фирма „Скай Монт“ и фирма „Кировци“ и  за един по-задълбочен поглед върху това как бизнес интегритетът насърчава ангажираността и отдадеността на служителите, привлича бизнес партньори, които ценят прозрачността и почтеността и утвърждава прилагането на политики за добро управление.

Бизнес интегритетът е важен, тъй като изгражда доверие, развива организационната култура и гарантира дългосрочен успех. Той ръководи етичното вземане на решения, укрепва връзките със заинтересованите страни и отличава компаниите на конкурентния пазар. Той е основата, върху която се изграждат трайни взаимоотношения и устойчив успех и се вплита във всеки аспект на една организация, от нейната култура до крайния резултат.

 

 

Скай монт“ е българска компания, създадена през 1999 г., базирана в гр. Хасково. Предлага висококачествени продукти, коректно обслужване, внедряване на иновативни материали и технологии в областта на изработка на детайли, производство на метални конструкции и на индустриално оборудване, монтаж на конструкции, оборудване и инсталации.

„Кировци“ ЕООД е компания с над 20 години опит в областта на металообработването, производството на резервни части, части за технология, която се използва в сондажна индустрия, разработване и произвеждане на прототипи и уникални машини и съоръжения за нуждите на определено производство. Фирмата приема единични и серийни поръчки за цялата страна и Европа.

Университетска МБАЛ „Св. Йоан Кръстител“, позната като Първа градска болница, е част от Инициативата „Интегритет в бизнеса“ на Асоциация „Прозрачност без граници“.

Повече за инициативата на Асоциация “Прозрачност без граници” може да прочетете на нашия уебсайт Интегритет в бизнеса.